Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Opening Leisure & Sport Totaal 2008

Spectaculaire Opening Leisure & Sport Totaal 2008

Grootste Nederlandse totaalvakbeurs biedt de professionele bezoeker alles onder één dak

De grootste Nederlandse totaalvakbeurs Leisure & Sport Totaal, voorheen Splashure, Sport & RecreaTech, gaat op dinsdag 25 november a.s. om 10.00 uur spectaculair van start. De officiële opening zal worden verricht door burgemeester Opstelten van Rotterdam en turner Yuri van Gelder. De "Lord of the Rings" zal boven de beursvloer een adembenemende demo verzorgen.

De beurs, die van 25 t/m 27 november plaatsvindt in Ahoy Rotterdam, biedt de professionele bezoeker een zeer compleet aanbod in de segmenten Aqua, Recreatie, Sport, Wellness en Facilities. Dit brede aanbod is hét antwoord op de versnippering van de markt en speelt in op de trend dat ondernemers steeds meer diversiteit en variatie op één locatie aanbieden. Leisure & Sport Totaal is overigens meer dan een beurs alleen. Het concept speelt in op de verdergaande professionalisering van deze dynamische branche door het aanbieden van een zeer uitgebreid programma met volop actuele themaâs en kennisoverdracht.

Gelet op de reacties uit de markt slaat het nieuwe beursconcept duidelijk aan. Dit succes is mede te danken aan de deskundigheid en input van een groot aantal adviseurs uit de desbetreffende branches, waardoor Leisure & Sport Totaal echt een evenement voor en door de vrijetijdsindustrie wordt. Bovendien werkt de organisatie samen met toonaangevende brancheverenigingen als NOC*NSF, RECRON, Living Well SPA & Wellness Group, Koninklijk Horeca Nederland en Sportfondsen Nederland NV.

Uitgebreid programma

Tijdens de beurs vindt een keur aan activiteiten, lezingen, algemene ledenvergaderingen, presentaties etc. plaats. Kennis waarvan bezoekers direct kunnen profiteren bij de exploitatie van hun bedrijf. Dit jaar ligt de nadruk op het thema duurzaamheid. Een actueel thema, zeker in de Leisure industrie, waar bij veel bedrijven veel water en energie wordt gebruikt en een besparing de ondernemer veel geld kan schelen. Voor de volledige programmering: zie www.leisuresporttotaal.nl

Vanaf 1 september is het via deze site tevens mogelijk om u op te geven voor het bijwonen van één of meerdere programma onderdelen.

Voorregistratie voor gratis entree

Vanaf half augustus kunt u zich voorregistreren op www.leisuresporttotaal.nl. U ontvangt dan per e-mail een entreebewijs.

13 augustus 2008
Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2009 Recreatie 13 augustus 2008
Opening Leisure & Sport Totaal 2008
05 augustus 2008
RTL Nieuws over differentiatie in de sector

04 augustus 2008
Eerste gezinnen terug van gratis vakantie