Politie Twente

Persberichten Politie Twente maandag 24 november 2008

Naam Chantal Westerhoff: 053-4555588

Politie Twente brengt zaak in Opsporing verzocht

Oldenzaal

Op dinsdagavond 25 november 2008 vraagt de Politie Twente aandacht voor de moord c.q. doodslag op Diana Winkel in de uitzending van 'Opsporing Verzocht'. Het programma van de AVRO wordt uitgezonden om 21.50 uur op Nederland 1 en herhaalt op woensdag 26 november om 13.15 uur op Nederland 2.

In het programma wordt aandacht besteed aan de persoon Diana Winkel; over wie ze was, met wie ze omging en wat haar bezig hield. Er is een reconstructie gemaakt van de laatste dagen van haar leven. Het is bij de politie onduidelijk wanneer Diana Winkel om het leven is gebracht. Het rechercheteam heeft nog enkele vragen aan de kijkers en hoopt dat er reacties komen van getuigen.

Concreet wil de politie Twente reactie op de volgende vragen:
- Wie heeft Diana Winkel na 19 oktober nog gesproken of gezien? Ze zou op 21 oktober met de trein naar Amsterdam gaan maar het is onduidelijk of dat daadwerkelijk heeft gedaan. Heeft iemand haar op die zondag in de trein gezien?
- Op zondagmiddag 19 oktober heeft een kennis gezien dat ze een gespannen indruk maakte. Zij fietste vanuit de Ossenmaatstraat in de richting van het Hulsbeek. Heeft iemand haar hier gesproken of gezien
- Op zondagavond heeft zij geoefend met de Djembégroep Skin & Bones aan de Ijsbaanweg in Hengelo.Weet iemand hoe en mogelijk met wie zij hier naar toe is gegaan?

Informatie kan doorgegeven worden bij elk politiebureau maar ook via de volgende telefoonnummers: 0900-8844 (normale politie telefoonnummer) 0800-7000 (Misdaad Anoniem)
06-12485635 (Criminele Inlichtingen Eenheid)

---- --