Oranjewoud


Ingenieursbureau Oranjewoud BV

Overeenkomst ontwikkeling fietspaden met provincie Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland en Oranjewoud hebben op 14 november in het Provinciehuis in Den Haag officieel de overeenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van vijftien provinciale fietspaden. Namens de provincie tekende de heer Karel Schaafsma van de afdeling Verkeer en Vervoer, namens Oranjewoud zette projectmanager Karel Ossewaarde zijn handtekening.

Zuid-Holland meer op de fiets
Begin 2008 heeft de provincie het Fietsplan 2008 'Zuid-Holland meer op de fiets' vastgesteld. In dit plan is de ambitieuze doelstelling opgenomen om in de periode 2008 t/m 2011 circa 90 fietspaden te realiseren. Om deze doelstelling te kunnen behalen heeft de provincie ervoor gekozen om een pakket van 15 fietspaden door één marktpartij uit te laten voeren. Dit gaat Oranjewoud in de periode t/m 2011 voor de provincie verzorgen

Vanaf pennenstreek
Bijzonder is dat Oranjewoud de volledige planontwikkeling, vanaf pennenstreek tot en met formele oplevering aan de beheerder, uitvoeren. De basis voor deze opdrachten is gelegen in de eerdere ervaringen die Oranjewoud in Zuid-Holland en voor de Provincie Zuid-Holland heeft opgedaan.

Meer informatie:
Karel Ossewaarde, telefoon (010) 235 1751, e-mail
Karel.Ossewaarde@oranjewoud.nl

* Nieuwsarchief