Ingezonden persbericht


CareerBuilder Nederland en MySpace Benelux lanceren "MySpace Banen "

Dinsdag 25 november 2008. Per direct hebben CareerBuilder Nederland en MySpace een exclusieve samenwerking gelanceerd. Op MySpace Banen worden vacatures getoond van CareerBuilder. Middels deze strategische samenwerking kunnen MySpace gebruikers makkelijk naar banen zoeken in de database van CareerBuilder. Het doel van CareerBuilder is latente banenzoekers te bereiken.

CareerBuilder Nederland (voorheen JobbingMall) is onderdeel van CareerBuilder.com, 's werelds grootste vacaturesite. De afgelopen maanden is CareerBuilder druk bezig geweest met het bouwen van het speciale 'MySpace banen kanaal'. Hier kan de MySpace gebruiker op een makkelijke wijze een baan vinden die bij hem of haar past binnen de uitgebreide database van Careerbuilder. Vanuit MySpace kunnen CV's worden geupload naar Careerbuilder. Op verschillende manieren zal MySpace Banen onder de aandacht van Nederlandse MySpace gebruikers gebracht worden.

Sociale netwerken worden niet alleen door consumenten gebruikt om een nieuwe baan te zoeken. Ook werkgevers maken intensief gebruik van een platform als MySpace. Dit gebeurt niet alleen voor het plaatsen van vacatures om toekomstige werknemers te screenen. Vaak kijken werkgevers naar het profiel van hun toekomstige collega's om te kijken of deze past binnen hun organisatie.

MySpace Banen vind je onder het kopje 'Meer' op http://nl.myspace.com en via verschillende banneruitingen op de site.



Ingezonden persbericht