Ingezonden persbericht


Persinformatie

25 november 2008

Eindejaarsaanbieding Thalys bij NS Hispeed

· Al vanaf 19 euro in Comfort 2 naar Parijs
· Comfort 1 in Thalys vanaf 65 euro

· Alle Thalys-treinen uitgerust met WI-FI

Eindejaarsaanbieding
Wie na de drukke decembermaand rustig wil wandelen langs de Seine in Parijs, kan bij NS Hispeed profiteren van de eindejaarsaanbieding van Thalys. Bij boekingen in de periode van 26 november tot en met 19 december 2008 kost een enkele reis in Comfort 2 (2e klas) slechts 19 euro en in Comfort 1 (1e klas), inclusief drankjes en een lichte maaltijd, 65 euro. Dit actietarief is geldig voor de reisperiode van 5 januari tot en met 13 maart 2009.

WI-FI
Alle Thalys-treinen zijn inmiddels uitgerust met WI-FI. Sinds de commerciële lancering in mei 2008 hebben meer dan 60.000 reizigers breedbandinternet gebruikt. Negen van de tien ondervraagde gebruikers beoordeelden de service als 'goed' tot 'zeer goed'. Voor reizigers in Comfort 1 is de toegang tot het ThalysNet-portaal en internet inbegrepen in de prijs van het ticket. Voor passagiers in Comfort 2 is de toegang tot het ThalysNet-portaal gratis, maar voor toegang tot het internet moet worden betaald. Een verbinding van zestig minuten kost 6,50 euro. De verbindingstijd wordt berekend vanaf de eerste aansluiting en kan in meerdere sessies gebruikt worden tijdens dezelfde reis. Klanten betalen 13 euro voor een onbeperkte toegang gedurende de reis, ongeacht de duur ervan. Betaling is online per creditcard mogelijk of via de aankoop van een prepaid kaart in de ThalysBar.

"Het comfort dat wij onze klanten willen bieden, gaat verder dan alleen de treinreis", aldus Linda Schulte, hoofd Marketing NS Hispeed. "In Thalys is het mogelijk een taxi te reserveren of metrotickets te kopen. Ook kunnen klanten in de trein gebruikmaken van de draadloze-internetverbinding WI-FI. Op www.nshispeed.nl kunnen klanten naast treintickets ook autohuur en hotels regelen. Met de eindejaarsaanbieding reizen klanten niet alleen comfortabel en snel, maar ook voordelig met de hogesnelheidstrein Thalys rechtstreeks naar het hart van Parijs." De aanbieding is te boeken via alle verkoopkanalen. Bij boekingen via www.nshispeed.nl bespaart men boekingskosten.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sheila Stafleu, adviseur PR NS Hispeed, 088 671 15 24 of e-mail: sheila.stafleu@nshispeed.nl.

Over NS Hispeed
NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op internationale bestemmingen en straks ook op nationale bestemmingen. Naast de nieuwe hogesnelheidstrein vallen onder NS Hispeed ook hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan.