Samenwerking tussen Sinterklaas en Telegram.nl


ALTEVEER, 20081125 -- Inmiddels al voor het vijfde jaar is er sprake van een samenwerking tussen niemand minder dan Sinterklaas en Telegram.nl. Sinterklaas heeft weer een aantal speciaal opgeleide Telegram Pieten naar Alteveer gestuurd en via www.SinterklaasTelegram.nl kan iedereen Sinterklaas vragen een telegram met leuk cadeau te versturen. De Pieten hebben het er druk mee, want de Telegrammen kunnen óók naar het buitenland verzonden worden.

Sinterklaas is zeer te spreken over zijn HoofdTelegramPiet, al sinds september is deze bezig met voorbereidingen om alles in goede banen te leiden. Sinterklaas: "Het is enorm druk met de telegrammen, maar de HoofdTelegramPiet zorgt dat ieder kind zijn of haar telegram op tijd krijgt met natuurlijk het bijbehorende cadeau, van te voren schrijf en onderteken ik natuurlijk zelf alle telegrammen."

De telegrammen worden verstuurd in een speciale SinterklaasTelegram envelop, vergezeld van een verlanglijstje in de vorm van een wortel die de kinderen in hun schoen kunnen stoppen. "De verlanglijstjes worden weer verzameld door de HoofdTelegramPiet en deze zorgt dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van ieder kind" aldus Sinterklaas.

http://www.SinterklaasTelegram.nl





Ingezonden persbericht