Nieuwe website deopeningstijden.nl


alle openingstijden overzichtelijk op 1 site

DEN HAAG, 20081125 -- DeOpeningstijden.nl is een nieuwe website die is ontworpen om bezoekers op een eenvoudige manier openingstijden van een publiek toegankelijke zaak te vinden. Uniek aan deze site is dat bezoekers geheel vrijblijvend uw filiaal een cijfer en/of commentaar kan geven. Tevens kan er gezocht worden op alleen een winkelnaam of een categorie eventueel in combinatie met een stad. Het resultaat is een overzichtelijke pagina waarop de openingstijden en het adres van de winkel te zien zijn, inclusief eventuele commentaren en cijfers. Dit houd in dat zowel bezoekers als winkeliers zelf kunnen zien hoe een winkel beoordeeld wordt door het publiek.

Elk bekeken filiaal realiseert tevens een eigen pagina wat de vindmogelijkheden voor zoekmachines enorm ten goede komt, elke pagina is als het ware een extra pagina voor een bedrijfswebsite als u er een link plaatst tegen zeer geringe kosten.

Daarnaast worden er opzettelijk geen emailadressen en/of telefoon- en faxnummers vermeld omdat uit ervaring is gebleken dat deze vaak veel onnodig verkeer opleveren. Indien een bedrijf dat zelf wel wenst, is dat uiteraard (kostenloos) mogelijk. Omdat de site professioneel beheerd wordt is het mogelijk realtime of van te voren openingstijden op te geven of aan te passen middels een eenvoudige email.

Op dit moment bestaat de database nog voornamelijk uit vooral grote winkelketens, onze doelstelling is echter het vermelden van alles waar iemand als klant terecht kan, dus ook garages, ziekenhuizen, musea, Horeca gelegenheden, politieburo's, gemeentehuizen, etc, etc.

Waarom zou een bedrijf haar openingstijden, naast de eigen site, ook hier vermelden? Een veelvoorkomend fenomeen is dat men als bedrijf de potentie van het internet onderschat en denkt dat het vermelden op de eigen site voldoende is, immers klanten weten de site wel te vinden. Maar nieuwe klanten, nemen die de moeite of hoe vinden zij die bedrijven als ze niet van haar bestaan weten? Door middel van de mogelijkheid om te zoeken op categorie komt deze mogelijkheid ineens een stuk dichterbij. Ilocal? Google? Natuurlijk kunt u ook zulke zoekmogelijkheden gebruiken en bij iLocal zelfs reviews gaan schrijven, maar dan moet u toch eerst op de link van het gevonden bedrijf klikken om vervolgens op die site verder te kijken. Wij maken het simpeler, zoek op een categorie in een plaats en er komt een pagina waarop de winkels vermeld staan die in die categorie vallen en wat zij nog meer te bieden hebben, inclusief de openingstijden van die dag. Als bezoeker kost het u helemaal niets. Als bedrijf ook niet, tenzij u wilt hyperlinken of logo's plaatsen of wellicht zelfs te adverteren of via onze nieuwsbrief een aanbieding wilt doen, want ook daar hebben wij de mogelijkheid voor.

Neemt u dus gerust een kijkje op www.deopeningstijden.nl en oordeelt u zelf.

met vriendelijke groeten,

Edgar Smit
Beheer@deopeningstijden.nl
Tel 06-14568993





Ingezonden persbericht