( BW)(SAMSUNG-ELECTRONICS) Samsung Lanceert Nieuwe `BizBee' Serie in Europa

LONDEN--(BUSINESS WIRE)--Nov 25, 2008--

Samsung lanceert vandaag haar nieuwe zakelijke smartphone met het merk 'BizBee', een ambitieuze familienaam voor de nieuwe reeks zakelijke design mobiele telefoons. De smartphones worden gericht op de markt van drukke leidinggevenden die een zakelijke mobiele telefoon nodig hebben die optimale prestaties biedt vanaf elke locatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De BizBee naam is ontworpen om de belangstelling voor Samsung's nieuwe smartphone-serie te bevorderen in de zakengemeenschap en te zorgen voor consistentie op het gebied van marketingcommunicatie. De doelmarkt bestaat uit zakenmensen die op zoek zijn naar de definitieve oplossing voor hun drukke, professionele leven. Met name dit doelsegment vereist alles-in-één connectiviteit, e-mail en applicaties, een QWERTY toetsenbord en verhoogde zakelijke productiviteit. Een typische BizBee consument is enthousiast over het bedrijfsleven, een zware mobiele telefoongebruiker en frequente reiziger.

Een spannende campagne die reclame, digitale activiteit en media outreach combineert, zal de slogan 'BizBee - Business Unlimited' lanceren. De gedrukte advertenties tonen een vrouw zittend in een woestijn; ze is duidelijk ietwat ver verwijderd van haar kantoor, maar ze is verbonden met haar werk via haar BizBee handset. De slogan is eenvoudig - 'Dit is mijn kantoor'.

"De lancering van de merkserie BizBee zal zorgen voor betere communicatie voor managers met drukke levens. Om verder door te dringen op de zakelijke markt en onze positie in de smartphone categorie te versterken, zijn wij verheugd het nieuwe BizBee merk te lanceren, en de eerste van de producten binnen deze reeks," aldus Young Chul Park, Directeur Marketing, Samsung Electronics Europe.

"Dit is één van de meest opwindende nieuwe merkcampagnes die Samsung gelanceerd heeft op de markt. De eerste BizBee telefoon, de Samsung i780 zal worden vernieuwd met Windows Mobile 6.1 in november. De BizBee smartphone-serie maakt het voor gepassioneerde en ambitieuze ondernemers mogelijk hun prestaties te maximaliseren en te verzekeren dat ze met het kantoor verbonden zijn, waar en wanneer dan ook. "

De campagne, waarin druk- en outdoor mediacomponenten opgenomen zijn, zal worden gelanceerd in Europa. De eerste gedrukte advertenties staan gepland om gebruikt te worden in 10 Europese landen in november/december 2008.

De Samsung i780 is het eerste product uit de BizBee serie dat geïntroduceerd wordt in Europa, aanvankelijk in het Verenigd Koninkrijk, de Scandinavische landen, Spanje en Nederland. De Samsung i780 is speciaal ontworpen met een groter scherm om het bekijken en wijzigen van documenten mogelijk te maken. Het draait op Windows Mobile 6.1 en wordt geleverd met een optische muis en stylus, alsook een volledig QWERTY toetsenbord. De alles-in-één functionaliteit van de Samsung i780, die e-mail, connectiviteit en applicaties combineert, zal met name aantrekkelijk zijn voor de wereldwijde zakelijke reiziger die ernaar streeft zijn prestaties te maximaliseren en in contact te blijven met het kantoor, ongeacht de locatie.

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en behaalde in 2007 een totale omzet van US$105 biljoen. Wereldwijd zijn bij Samsung ongeveer 150.000 medewerkers actief in 134 kantoren in 62 landen. Het bedrijf bestaat uit vier business units: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business en Telecommunication Business. Erkend als één van de snelst groeiende merken ter wereld, Samsung Electronics is een toonaangevende producent van digitale TV's, geheugenchips, mobiele telefoons en TFT-LCD's. Voor meer informatie, bezoek www.samsung.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Bite Communications for Samsung
Naam: Eunice Lam
Telefoon: +44 (0) 20 8834 3435
E-mail: samsungehq@bitepr.com