Sanoma Uitgevers


Jort Kelder presenteert Big Idea Contest

---

22.10.08
De Big Idea Contest, de ideeënwedstrijd voor creatieve en innovatieve ideeën van Sanoma Uitgevers, wordt dit jaar gepresenteerd door Jort Kelder. Als ondernemer in hart en nieren is Kelder enthousiast over het initiatief.
Door deze wedstrijd krijgt iedereen met een innovatief idee voor online, print, mobiel of events de kans om zich te presenteren aan invloedrijke professionals uit de mediawereld.
De televisiepersoonlijkheid presenteert op 25 november en 4 december de halve finale en finale van de Big Idea Contest bij Sanoma Uitgevers in Hoofddorp. Als oud hoofdredacteur van Quote en presentator van ideeënprogramma Dragons Den is Jort Kelder dé aangewezen persoon om het spektakel te presenteren.
Inschrijven kan tot 31 oktober op www.bigideacontest.nl. Er zijn al een kleine 90 inzendingen binnen! Uit alle inzendingen worden de twintig beste ideeën geselecteerd door een vakjury. Deze genomineerden krijgen de kans om tijdens een elevator pitch het publiek en jury ervan te overtuigen dat hun idee de allerbeste is. Uiteindelijk maken twee van de zeven finalisten kans op een geldbedrag van 2.500. Daarnaast onderzoekt Sanoma Uitgevers samen met de finalisten of de winnende ideeën uitgevoerd kunnen worden.