Mojo Concerts

Status Quo maakt nostalgische gevoelens los in Amsterdam

Vorig jaar waren ze de afsluiter van Pinkpop Classic: dit tot groot genoegen van het aanwezige publiek, want wie kent de typische Status Quo-riffjes van het vrolijke gitaristenkoppel Francis Rossi en Rick Parfitt nou niet? De vijfkoppige band uit Londen liet in 1968 voor het eerst van zich horen en vanaf dat moment is Status Quo niet meer weg te denken. Rockin' All Over The World, Down Down, Whatever You Want en (natuurlijk de Bolland & Bolland-cover) In The Army Now: allemaal voorbeelden van klassiekers die bij iedereen nostalgische gevoelens los maakt.

In de lange rij hits die boegbeelden Rossi & Parfitt op hun naam hebben staan, is deze stemmige cover één van de grootste hits in Nederland van de überbritse rockband. Het merendeel van het Status Quo oeuvre bestaat uit vrolijke up tempo songs als Whatever You Want en The Wanderer: stuk voor stuk rockjuweeltjes met een hoog niets-aan-de-hand-gehalte. Anno 2008 draait de band zo'n vier(!) decennia mee in de rockbusiness. Reden genoeg om ze opnieuw naar Nederland te halen!

Let op: op donderdag 19 juni start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 20 juni 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Status Quo concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/statusquo.

Woensdag 26 november 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 39 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 21 juni om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten.