Gemeente Valkenswaard

CMD-trompetters spelen voor Sinterklaas

CMD-trompetters spelen voor Sinterklaas

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover: 'Sinterklaas is jarig...'. Het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) wil dit feest natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan. Een heleboel enthousiaste trompetters van de muziekschool gaan daarom spelen voor de Sint. Sommige muzikanten spelen nog maar net, anderen al weer heel wat langer, maar sinterklaasliedjes spelen ze allemaal en met even veel plezier.

CMD-trompetters | Sinterklaas 2008

Rianne Boone, trompetdocente bij het CMD in Valkenswaard, weet dit uit ervaring. Elk jaar begint ze al direct na de herfstvakantie met het instuderen van het ijzeren sinterklaasrepertoire. Het goed kunnen spelen van deze liedjes is bepaald nog niet zo simpel. Vandaar dat er weer flink wordt geoefend.

Het Vennenbos in Hapert
Woensdag 26 november trekken de trompet- en bugelleerlingen van Rianne Boone naar Vakantiepark Het Vennenbos in Hapert. Jaarlijks nodigt Rianne twee zwarte Pieten uit om de serenade in ontvangst te nemen. Rond die tijd heeft de Sint het natuurlijk erg druk. Daarom zal hij er zelf niet bij zijn. De trompettisten spelen van ongeveer 16.30 tot 17.00 uur in de Plaza van het Vennenbos. Belangstellenden, kinderen en volwassenen, zijn van harte welkom om gratis te komen luisteren en ... meezingen mag natuurlijk ook! Het concert is helemaal gratis toegankelijk!

Winkelcentrum De Kerverij
Op maandagmiddag 1 december (16.30 - 17.15 uur) spelen de trompet- en bugelmuzikanten ook in winkelcentrum De Kerverij in Valkenswaard. Ook daar is uiteraard iedereen welkom om te komen kijken en luisteren. We hopen op een ruime belangstelling.

Informatie
Voor meer informatie is de administratie van het CMD bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 - 17.00 uur op telefoon 040-2083591.