Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Informatieavond over nieuw hekwerk Buizenpark

Langs de kade van het Buizenpark (Katendrecht) staat een hekwerk dat in de loop der jaren is gaan roesten. Omwonenden geven al lange tijd aan hier een nieuw hek te willen. Tot nog toe was dit niet mogelijk vanwege de hoge kosten. Nu heeft deelgemeente Feijenoord hier geld voor beschikbaar gesteld, het hekwerk kan eindelijk vervangen worden.

Op woensdag 26 november aanstaande krijgen bewoners uit die omgeving tijdens een informatieavond van de deelgemeente Feijenoord een voorstel gepresenteerd voor een compleet nieuw hekwerk. Dit voorstel is tot stand is gekomen in overleg met onder andere vertegenwoordiging van actieve bewonerswerkgroepen en OBS de Schalm.

De informatieavond heeft plaats bij de Katendrechtse Bewonersorganisatie (KBO) aan de Fruitlaan 6. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. U bent uiteraard van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met Joeri Viergever, gebiedsregisseur Katendrecht van de deelgemeente Feijenoord, via telefoon. (010) 291 60 40. U kunt ook mailen naar j.viergever@feijenoord.rotterdam.nl.

Het Buizenpark