Gemeente Dalfsen

Lees voor

Landschapsontwikkelingsplan

Inloopmiddag/avond Landschapsontwikkelingsplan op 26 november 2008

Het buitengebied van Dalfsen is ons visitekaartje. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de gemeente Dalfsen zich wil profileren met een mooi en verzorgd landschap. Eigen bewoners moeten zich thuis voelen en trots zijn op hun eigen landschap.
Daarom is de gemeente eind april gestart met het opstellen van een landschapsontwikkelingsplan (LOP). Het grote aantal ontwikkelingen in het buitengebied van Dalfsen drukt een stempel op het landschap. Een belangrijk hulpmiddel voor het garanderen en verbeteren van de kwaliteit van het landschap is een LOP.
In het LOP wordt een visie op het veranderende landschap in het buitengebied van Dalfsen uitgewerkt in wensen en concrete en uitvoerbare projecten.

Stand van zaken

Inmiddels hebben er twee klankbordbijeenkomsten, een bijeenkomst met de Raad en een projectgroepoverleg plaats gevonden. Op dit ogenblik is de uitgangspuntennotitie gereed en zijn er twee scenario's opgesteld die we willen presenteren aan de bevolking.
We vinden het belangrijk dat het LOP een breed gedragen plan wordt. Daarom wil Dalfsen ook een breed publiek betrekken, uitdagen en inspireren om mee te denken over het LOP.

Uitnodiging inloopmiddag/avond op woensdag 26 november

Tijdens de inloopmiddag/avond op woensdag 26 november 2008 van 17.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis in Dalfsen worden de twee scenario's gepresenteerd. Tijdens de inloopmiddag en -avond worden reactieformulieren uitgereikt waarop u uw mening over de uitgangspuntennotitie LOP en de beide scenario's kenbaar kunt maken.

Kenbaar maken van schriftelijke reacties t/m 17 december 2008

De uitgangspuntennotitie en de twee scenario's liggen na 26 november 2008 drie weken ter inzage op het gemeentehuis, maar u kunt de informatie ook downloaden door op onderstaande documenten te klikken. U kunt uw schriftelijke reacties op het LOP tot en met 17 december kenbaar maken aan de gemeentelijke projectleider van het LOP, mevrouw W. Busscher.
Zij is telefonisch te bereiken op tel. (0529) 48 82 48 of per mail w.busscher@dalfsen.nl

We zien u graag op woensdag 26 november tussen 17.00 en 20.00 uur om uw mening en ideeën te horen over de toekomst van het buitengebied van Dalfsen!
Uitgangspuntennotitie 19-11-2008 Bestandsgrootte: 4.061 K auteur: gemeente Dalfsen Versie: november 2008