Gratis NS-Meereiskaart bij aankoop van een Boekenbon

25/11/2008 16:53

De Nederlandse Boekenbond BV

Van 26 november tot en met 31 december dit jaar ontvangt iedereen die een Boekenbon koopt, een gratis NS-Meereiskaart. In totaal worden er 550.000 NS-Meereiskaarten weggeven. Met deze Meereiskaart kan men met iemand die een betaald NS vervoerbewijs heeft meereizen per trein. Het kaartje is geldig in alle binnenlandse treinen, tot en met 28 februari 2009.

Het kaartje moet worden afgestempeld op de dag dat het gebruikt wordt, en is vervolgens de hele dag geldig. Er kan worden meegereisd met alle geldige NS vervoerbewijzen, dus zowel met enkeltjes en retourtjes als met abonnementen.

'Vorig jaar hebben we deze actie voor het eerst gehouden en toen was het een overweldigend succes, de kaarten waren niet aan te slepen. Daarom herhalen we deze actie en geven we dit jaar nog meer NS-Meereiskaarten weg dan vorig jaar. Maar wel geldt: op=op', aldus Ari Doeser, directeur van De Nederlandse Boekenbon BV.

De NS-Meereiskaart is in bijna alle boekhandels in Nederland verkrijgbaar, bij aankoop van een Boekenbon. Voor uw dichtstbijzijnde verkooppunt kijkt u op www.boekenbon.nl.