Gemeente Eersel


Meedenken over de Multifunctionele Accommodatie Duizel?

Meld u dan aan voor de klankbordgroep!

Op 18 september 2008 is in gemeenschapshuis De Smis een presentatie gegeven over de voorgenomen nieuwbouw van een multifunctionele accommodatie in de kern Duizel.

In deze bijeenkomst zijn de volgende onderwerpen toegelicht:


- het proces en de planning;


- de stedenbouwkundige visie en de inhoudelijke samenwerking tussen gemeenschapshuis/D'n Inloop, de basisschool en het kinderdagverblijf/peuterspeelzaal.

De aanwezigen hebben tijdens deze bijeenkomst aangegeven dat zij goede communicatie en interactieve samenwerking tussen partners, verenigingen en inwoners belangrijk vinden. Wij als gemeente hechten daar ook veel waarde aan. Daarom is er voor gekozen om behalve een stuurgroep en projectgroep ook een klankbordgroep op te richten. Tijdens de informatieavond is dit al onder de aandacht gebracht.

De klankbordgroep bestudeert de door de gemeente aangeleverde of gepresenteerde tussenresultaten en onderzoekt in hoeverre deze tussenresultaten aansluiten bij de wensen van hun achterban. Het is van belang dat zoveel mogelijk belanghebbende partijen uit de kern zijn vertegenwoordigd in de klankbordgroep. Hierbij denken we onder andere aan vertegenwoordigers van:

* Kerkbestuur

* Verenigingen

* Leefbaarheidsgroep

* Buurtverenigingen

* Omwonenden

Er hebben zich op de informatieavond 3 personen aangemeld om plaats te nemen in de klankbordgroep. Degenen die zich nog niet hebben opgegeven en wel belangstelling hebben om plaats te nemen in de klankbordgroep vragen we om dit vóór 12 december 2008 via e-mail aan joris.reynders@bredeschool.com of g.smetsers@eersel.nl te melden.