Persberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 26-11-2008

Rijden op gestolen fiets

VEENENDAAL- Op dinsdag werd een man op een gestolen fiets aangehouden. Omstreeks 14.30 uur wilde de politie een 41-jarige man uit Veenendaal controleren op de Hoogstraat. De man reed op een fiets. Bij het zien van de agenten stapte hij van de fiets af en gooide deze weg. De man werd direct aangehouden door de agenten en wat bleek, de fiets was van diefstal afkomstig.

Controle blauwe zone

DOORN- Op dinsdagmiddag werd omstreeks 14.30 uur een controle uitgevoerd op de blauwe zone aan de Amersfoortseweg en het Plein 1923. Hier werden 22 bekeuringen uitgeschreven voor het negeren blauwe zone.

Met fiets aan de haal
DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op dinsdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij een fiets had meegenomen. Omstreeks 16.40 uur zagen agenten dat een 18-jarige man uit Odijk een fiets uit het rek pakken aan de Stationsweg. De agenten hadden het vermoeden dat de fiets niet van hem was en hij werd gecontroleerd. De man verklaarde dat de fiets van hem was. Niet veel later verklaarde hij dat hij de fiets een maand eerder had gestolen bij de sporthal van Odijk. De man werd ingesloten voor verhoor