Revival of the Piek en je eigen Kerstkaart inzingen op KerstCreaties

26/11/2008 09:53

De Beursorganisatie BV

Dé kerstbeurs van Nederland beleeft morgen haar achtste editie. Van donderdag 27 november t/m zondag 30 november 2008 vindt KerstCreaties plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Welkom is iedereen die inspiratie zoekt voor de feestdagen, leuke kerst- en sinterklaascadeaus wil kopen en/of het thuis extra gezellig en sfeervol wil maken. De beurs staat in het teken van creativiteit, shoppen én kinderplezier. Met volop verrassende activiteiten op de beursvloer, zoals een optreden van 'So You Wannabe A Popstar'-finalist Willem Verstraaten op vrijdagavond.

Aangename verrassingen

Er is voor iedereen wat te beleven tijdens KerstCreaties: je kunt genieten van mooie en lekkere dingen, eindeloos shoppen of creatief de handen uit de mouwen steken. Zo zijn er HomeCreaties (woonideeën en decoraties), BloemCreaties (bloemschiktheater en demonstraties), WinterCreaties (diverse koren in Winterwonderland), ModeCreaties (feestelijke mode en accessoires), CreatieveCreaties (workshops en demonstraties), CulinaireCreaties (kooktheater met de heerlijkste proeverijen en recepten) en KidsCreaties (leuke workshops en kinderactiviteiten).

Groener en inspirerender dan ooit

Dit jaar vormen groenworkshops, bloemschikdemonstraties en -presentaties het hart van KerstCreaties. Ware meesters in de bloemsierkunst en groenspecialisten pakken groots uit op de stands en in het speciale Bloemschiktheater. Er is een wedstrijd feestelijk gedekte tafels van het Boerma Instituut met een publieksprijs. Daarnaast presenteren leerlingen van Helicon 's-Hertogenbosch de Revival of the Piek. Bezoekers kunnen meebepalen welke piek de mooiste en origineelste is.

Bijzondere voorbereiding op de feestdagen

Een unieke activiteit op de beurs is het inzingen van je kerstkaart of nieuwjaarsboodschap. De beste wensen aan vrienden en bekenden overbrengen gaat dan op een wel heel bijzondere manier, namelijk met een persoonlijk mailbericht voorzien van MP3-bestand. Voor wie wil weten hoe er op zijn of haar best uit te zien tijdens de feestdagen, is er kleur-, kleding-, make-up & stijl-advies met een persoonlijke kleurenanalyse van een deskundige. Bijzondere receptideeën voor de Kerst worden gegeven door de Duinboeren, een samenwerkingsverband van boerenbedrijven rondom de Loonse en Drunense Duinen. In het kooktheater laten zij met streekproducten zien hoe KerstCreaties ook culinair verantwoord kunnen zijn.

Optreden Willem Verstraaten

Zanger Willem Verstraaten, bekend van het SBS6 tv-programma 'So You Wannabe A Popstar' waarin hij derde van de tien finalisten werd, verzorgt vrijdagavond een optreden. Met zijn covers van bijvoorbeeld Robbie Williams, Queen, Elvis Presley en natuurlijk zijn eigen nummers verzorgt Willem een repertoire voor jong en oud. Vrijdag is KerstCreaties geopend tot 22.00 uur, het optreden van Willem start om 19.30 uur. Daarnaast zijn er deze avond sfeervolle optredens van een Dickens koor.

Voorverkoop

Nog deze hele week zijn kaarten met korting te koop via www.kerstcreaties.nl. Het voordeel van online bestellen is dat je niet in de rij hoeft te staan voor de kassa. Bovendien ontvang je dan een bonnenboekje met voordeelbonnen en speciale beursaanbiedingen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.kerstcreaties.nl