Free Record Shop verdubbelt online omzet

26/11/2008 10:05

Free Record Shop Holding BV

Capelle aan den IJssel, 26 november 2008 - De webwinkel van Free Record Shop www.freerecordshop.nl heeft in de eerste maanden na introductie van haar nieuwe look & feel een omzetgroei van ruim 100% laten zien. Zowel het aantal klanten als de gemiddelde besteding is hoger dan vorig jaar.Het publiek reageert enthousiast op de geheel nieuwe en gedurfde online-aanpak waarbij de beleving van het product centraal staat.

Naast een uitbreiding van 15.000 naar 300.000 producten is het design van de webwinkel totaal gewijzigd. Hans Breukhoven: "Wij zijn de enige webwinkel die voor een totaal andere look & feel hebben gekozen. Een zwart ontwerp waarbij het product je tegemoet springt. Bij ons staat entertainmentbeleving centraal.

Behalve leuk is de webwinkel ook vernieuwend. Er zijn bij honderdduizenden producten muziekclips te beluisteren en trailers te bekijken. Bezoekers worden regelmatig verrast met online evenementen als persoonlijke videoboodschappen van Jan Smit of meet-and-greets met de cast van de hitserie Stargate. Tevens organiseert www.freerecorshop.nl live signeersessies, zoals onlangs met Racoon. "Onze klanten kunnen het product in de webwinkel beleven. We zijn de leukste webwinkel van Nederland", aldus Hans Breukhoven.

Free Record Shop.nl verwacht het groeipercentage van ruim 100% dit boekjaar, lopend tot 30 september 2009, door te zetten.





http://www.freerecordshop.nl/

http://www.freerecordshop.nl