Gastouderbureau MrNosey werkt samen met www.EersteHulpinHuis.nl

26/11/2008 10:44

Eerste Hulp in Huis B.V.

'Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze gastouders een cursus aan te bieden', stelt Hans Huijsmans, directeur van Gastouderbureau Mr Nosey. Mr Nosey vindt kennis van EHBO voor gastouders erg belangrijk om veilige kinderopvang te kunnen bieden. Veel gastouderbureaus worstelen met de vraag hoe zij dit goed en betaalbaar kunnen organiseren. Mr Nosey vond de oplossing bij www.EersteHulpinHuis.nl.

'Eerste Hulp in Huis is de eerste organisatie die via internet een volwaardige basiscursus Eerste Hulp aanbiedt, inclusief Eerste Hulp bij Kinderen,' aldus Huijsmans. 'Deze cursus voldoet aan alle eindtermen van het Oranje Kruis (dé organisatie op het gebied van eerste hulp). Op professionele wijze maakt Eerste Hulp in Huis gebruik van de nieuwste leermethoden met film en animatie, waardoor de gastouders in eigen tijd en eigen tempo EHBO kunnen leren. De internetcursus wordt aangeboden in combinatie met een extra praktijkavond die regelmatig en door het hele land heen wordt aangeboden. Deze aanpak is echt een uitkomst voor gastouders.'

Mr Nosey

Mr Nosey biedt sinds 2005 erkende gastouderopvang in heel Nederland. Het gastouderbureau is opgericht door ouders en biedt hoge kwaliteit en snelle, online dienstverlening tegen lage tarieven. Via een landelijk netwerk van deskundige opvangbegeleiders, online informatie over verantwoorde opvang en persoonlijk advies van een eigen pedagoge, investeert Mr Nosey in de kwaliteit van de gastouderopvang.

Mr. Nosey werkt samen met meer dan tweeduizend gastouders die zij allemaal de EHBO-cursus via internet gaat aanbieden.

Eerste Hulp in Huis

Eerste Hulp in Huis heeft in samenwerking met Rescue Nederland, een geaccrediteerd landelijk aanbieder van EHBO-cursussen, een volledige cursus EHBO ontwikkeld. Via internet behandelt de cursus alle theorie van het basisdiploma EHBO inclusief EHBO bij Kinderen. Vervolgens krijgen de cursisten een praktijkavond onder leiding van een ervaren instructeur. Deze avond wordt in het hele land aangeboden. Hiermee voldoen gastouders aan de richtlijnen van de GGD voor gastouders.

Amsterdam, 26 november 2008.





http://www.eerstehulpinhuis.nl/page/persberichten