Gemeente Bodegraven

'Het borrelt en bruist, ik ben niet te stoppen'

Marianne Schipper 1060739.JPG
Kijken naar kunst in het gemeentehuis. Op initiatief van de expositiecommissie van het Evertshuis en wethouder Nel de Wilde werd eind juli j.l aan plaatselijke kunstenaars gevraagd of zij hun werk in het gemeentehuis wilden exposeren. Het resultaat daarvan is nu terug te zien in het gemeentehuis, achter de publieksbalie in de ontvangsthal.
Kunstenares Marianne Schipper bijt het spits af. Marianne richt zich op grafische technieken en vindt het heerlijk om met een gekozen onderwerp aan de slag te gaan.

`De vorm, lijn en kleur nemen bezit van me', aldus Marianne. `Ik kom als een diesel op gang, al drukkend ontstaan ook telkens nieuwe ideeën', zo zegt de kunstenares. Eenmaal bezig is ze niet meer te stoppen!

Sinds 1996 volgt Marianne de cursus Grafische Technieken van beeldend kunstenares en docente Trees Klijn bij Parkexpressie in Alphen a/d Rijn. Het werk van Marianne kan gekocht worden en bij de kunstwerken is informatie te vinden over de verschillende werken. Haar schilderijen zijn nog tot eind december te bewonderen in het gemeentehuis, daarna neemt Piet van der Zee het over.

Bent u nieuwsgierig naar Marianne's werk? Kom dan gerust een kijkje nemen in het gemeentehuis.