Waterschap Dommel

waterschapsverkiezingen uitgesteld

Voorlopige uitslag waterschapsverkiezingen uitgesteld

De verwerking van de stembiljetten voor de waterschapsverkiezingen duurt langer dan gepland. Vandaag is gebleken dat het bedrijf dat hiertoe door de waterschappen is ingehuurd, niet aan zijn contractuele afspraken kan voldoen. Dit betekent dat de voorlopige uitslag niet vóór zaterdag 29 november bekend wordt. De definitieve uitslag wordt wel volgens de oorspronkelijke planning op 2 december vastgesteld.

De aangekondigde zittingen van de stembureaus zullen wel op de aangekondigde data plaatsvinden, maar direct na opening verdaagd worden:

* De zitting van het stembureau van woensdag 26 november om 14:00 uur wordt voortgezet op vrijdag 28 november om 16:00 uur.
* De zitting van het stembureau van donderdag 27 november om 19:00 uur wordt voortgezet op zaterdag 29 november om 16:00 uur.
* De zitting van het stembureau van 2 december om 10:00 uur blijft ongewijzigd, zodat de verdere procedure ongewijzigd doorgang kan vinden.

De Unie van Waterschappen zal de gewijzigde zittingsdata van de stembureaus via de regionale kranten bekend maken. De locaties waar de stembureaus zitting houden zullen via de websites van de waterschappen bekend worden gemaakt.