FloraHolland


FloraHolland geeft bekendheid aan uw noviteiten

Per jaar worden honderden nieuwe bloemen en planten op de markt gebracht. Hoeveel van deze producten kunt u zich nog herinneren? FloraHolland is dé plaats voor de introductie van nieuwe sierteeltproducten. Wij helpen u graag met het professioneel introduceren van noviteiten. Om uw product goed in de markt te zetten, is het van belang dat er op de juiste plek en bij de juiste doelgroep aandacht op uw noviteit gevestigd wordt. FloraHolland biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.

De afdeling Marketing en in het bijzonder afdeling Product- en Conceptontwikkeling heeft diverse mogelijkheden in huis om promotie voor nieuwe producten verzorgen. Wij ontwikkelen productconcepten en voeren product-, bedrijf- en marktanalyse uit om uw bedrijf te adviseren en te begeleiden in de markt van (over)morgen.

Uw mogelijkheden
De diensten die FloraHolland aanbiedt ter bevordering van de afzet van noviteiten zijn o.a.:


- uw product in de spotlights als FleurPrimeur of PlantPrimeur;
- ondersteuning bij het aanvragen van productcodes;
- producttransport naar VKC;

- opstellen en uitvoeren van introductieplannen;
- detaillisten testmarkten, zowel nationaal als internationaal;
- nieuwsbrief, in vijf talen;

- promotie op beurzen, in de media en op internet;
- productpresentaties voor u en uw klant.

Een aantal diensten van de afdeling Product- en Conceptontwikkeling (PCO) behoren tot de standaard activiteiten, andere diensten zijn op maat. Op basis van uw vraag wordt een plan van aanpak opgesteld met daarin een planning en een kostenindicatie.