Gemeente Cromstrijen


Felicitaties voor vrijwilligers Roparun

(26-11-2008)

Dinsdag 25 november feliciteerden burgemeester Janssen van Cromstrijen en burgemeester Borgdorff van Binnenmaas de vrijwilligers die dit jaar zorgden voor een feestelijke doorkomst van de Roparun door beide gemeenten. Dankzij hun inzet ontvingen beide gemeenten op vrijdag 14 november 2008 de aanmoedigingsprijs van Roparun stad van het jaar.

De gemeenten Cromstrijen en Binnenmaas waren bijzonder verrast dat zij deze aanmoedigingsprijs ontvingen. Vele vrijwilligers zorgden afgelopen Pinksterweekend voor een feestelijke doorkomst van de honderden Roparunrenners door beide gemeenten. De gemeenten Cromstrijen en Binnenmaas bedankten dinsdag 25 november tijdens een speciale bijeenkomst de vrijwilligers voor hun inspanningen en blikten alvast vooruit naar volgend jaar. De bijeenkomst vond plaats in restaurant Newland in Klaaswaal.

De aanmoedigingsprijs bestaat uit een bedrag van ¤ 50.000,00. Dit bedrag ontvangen beide gemeenten ter besteding aan doelen die gerelateerd zijn aan de doelstellingen van de Roparun. De gemeenten gaan nu met een aantal vrijwilligers aan de slag om te bepalen naar welke doelen het geld gaat.

Cromstrijen genomineerd voor de titel 'Roparun stad van het jaar'