KNHS


Xtreme Sportscam filmt Tim Lips tijdens buitenrit 26 november 2008
Tim Lips

ERMELO (KNHS) - Niets is lekkerder dan bewegen in een omgeving waar je je onbegrensd voelt. En dat is voor veel jongeren buiten, in de vrije natuur. In de nieuwe campagne van Stichting wAarde, Spottende Sporters, worden jongeren uitgenodigd om met de fiets, te paard of met een roeiboot de natuur in te trekken.

Om anderen te laten zien hoe leuk jouw sport is en wat jij dan allemaal meemaakt, is er de Xtreme Sportscam. Deze camera, die bevestigd wordt op een veiligheidshelm, filmt wat jij als buitensporter in de natuur beleeft. In samenwerking met de KNHS is voor Spottende sporters ook een filmpje gemaakt van onze internationale eventingruiter en Rabo Talententeamlid Tim Lips als hij met zijn paard Van Schijndels Owaola over de prachtige Gelderse heide rijdt.

Ben jij benieuwd wat Tim Lips beleeft als hij op zijn paard Van Schijndels Owaola over de heide rijdt en over natuurlijke hindernissen springt? Kijk dan op www.spottendesporters.nl voor het spectaculaire filmpje dat is opgenomen met de Xtreme Sportscam.

Foto: Patricia Striegel