Gemeente Bernheze


Pilot minimaloket Optimisd gestart

Optimisd
Optimisd, de intergemeentelijke sociale dienst van de gemeenten Bernheze, Schijndel, Sint Michielsgestel en Veghel, is gestart met de pilot minimaloket Optimisd.

Dit houdt in dat er elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur een deskundige bij Optimisd aanwezig is om uw vragen over de verschillende minimaregelingen te beantwoorden. De pilot duurt drie maanden en is in november 2008 gestart.

Het is de bedoeling dat door de pilot de informatievoorziening verbetert, uw aanvraag sneller wordt afgehandeld en de aangevraagde voorziening sneller wordt verstrekt. Bij het minimaloket Optimisd kunt u bijvoorbeeld informatie krijgen over bijzondere bijstand, maatschappelijke participatie en over de langdurigheidstoeslag. U kunt er ook terecht voor het indienen van aanvragen. Het minimaloket bevindt zich in het Werkplein Frisselstein, Frisselsteinstraat 6 in Veghel, telefoon (0413) 75 03 50.

In de pilotfase richt het minimaloket Optimisd zich op de inwoners van Veghel. Maar als u inwoner bent van Sint Michielsgestel, Schijndel of Bernheze zal de loketmedewerker u ook graag verder helpen.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket