Gemeente Lingewaard


Definitief radioadvies aan UPC voor de periode van juli 2009 tot juli 2010

Sky Radio blijft op de kabel
Programmaraad Gelderland Zuid heeft besloten Sky Radio toch op te nemen in het definitief radioadvies dat hij aan UPC moet uitbrengen. Hoewel de programmaraad er zeker van was dat deze zender niet van de kabel zou verdwijnen tegenstelling tot andersluidende berichten - , wilde hij toch tegemoet komen aan de wens van veel luisteraars die reageerden op het voorlopige advies.

De zender Radio 227 die in het voorlopige advies zat is in de lijst van reservezenders opgenomen. Dat geeft geen zekerheid over doorgifte van deze zender maar met de lijst geeft de programmaraad UPC te kennen, welke zenders hij graag naast die van het definitieve advies op de kabel zou willen zien.

Het advies is te vinden op de website van de programmaraad: www.programmaraadgelderlandzuid.nl.

Het advies geldt voor het hele werkgebied van de programmaraad, t.w. de gemeenten Arnhem, Nijmegen, Duiven, Westervoort, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar, Ubbergen, Buren, Lienden en Maurik, Druten, Lingewaard, Maasdriel, Neerijnen, Overbetuwe, Zaltbommel, Beuningen, West Maas en Waal, Geldermalsen, Wijchen, Lingewaal, Nederbetuwe en Tiel.