Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


(Ouderkerk aan den IJssel)

Onderhoudswerkzaamheden IJsseldijk Noord (Ouderkerk aan den IJssel)

Het hoogheemraadschap gaat onderhoud plegen aan het asfalt van de rijbaan van de IJsseldijk Noord in Ouderkerk aan den IJssel. Als gevolg van de uitgevoerde dijkversterkingen zijn zettingen ontstaan waardoor het asfalt van de rijbaan is gaan scheuren. Om de verkeersveiligheid te waarborgen moet dit hersteld worden.

Werkzaamheden `s avonds en 's nachts

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het frezen en asfalteren van de rijbaan. Gezien de beperkte werkruimte en het ontbreken van de mogelijkheid om een "korte" omleidingsroute in te stellen voor het doorgaande verkeer vindt een deel van de werkzaamheden 's avonds en 's nachts plaats.

Drie gedeelten

Op drie gedeelten van de IJsseldijk Noord worden werkzaamheden uitgevoerd:

* Deel A van huisnummer 75 tot huisnummer 95
* Deel B van huisnummer 225 tot huisnummer 236
* Deel C van huisnummer 278 tot huisnummer 296

De delen A en B worden in de avond en nacht uitgevoerd van 20.00 tot 06.00 uur. Deel C wordt overdag uitgevoerd van 07.00 tot 16.00 uur. Tijdens de uitvoering wordt de rijbaan geheel afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Dit wordt met verkeersafzettingen en borden kenbaar gemaakt.

Planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 8 december 07.00 uur t/m zaterdag 13 december 06.00 uur. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan worden afgeweken van de planning.

Deel C - uitvoeren van 07:00 tot 16:00 uur

Op maandag 8 december 07.00 uur wordt er begonnen met de werkzaamheden. Deze zijn dinsdag 16.00 uur gereed.

Deel A en B - uitvoeren van 20:00 tot 06:00 uur

Op woensdag 10 december 20.00 uur wordt er begonnen met de werkzaamheden. Deze zijn zaterdag 06.00 uur gereed.

Kaartje

Op de bijgevoegde kaart kunt u zien waar de werkzaamheden plaatsvinden en waar de borden staan die informatie geven over de planning.