Ingezonden persbericht


Den Haag, dinsdag 25 november 2008
PERSBERICHT

EwerkPrijzen 2008 gewonnen door E-Way Out en ComsysConnect

E-Way Out uit Hilvarenbeek heeft de EwerkPrijs gewonnen, en ComsysConnect uit Soesterberg de EwerkAspectprijs 2008. Directeur van het EwerkForum, Philip Todd, reikte beide prijzen uit tijdens het Ework Event 2008 dat op 25 november 2008 werd gehouden in Nunspeet.

Het Nederlands EwerkForum wil met deze prijsuitreiking, die al sinds 1999 plaatsvindt, het ewerken in Nederland bevorderen en goede oplossingen tonen voor een aantal maatschappelijke en organisatorische problemen, zoals o.m. de fileproblematiek. Onder ewerken verstaat zij "plaats- en tijdonafhankelijk werken met behulp van informatie- en communicatietechnologie (ICT)". Hieronder vallen begrippen als telethuiswerken, televergaderen, videoconferencing, mobiel werken, real time collaboration, e.d.

De EwerkPrijs is een onderscheiding, die wordt toegekend aan een in Nederland gevestigde organisatie, die ewerken op een voorbeeldige wijze in de bedrijfsvoering heeft ingevoerd. De jury waardeerde de inzending van E-Way Out als beste. Op alle te beoordelen aspecten zijn zij superieur: Visie en originaliteit: de jury kent geen vergelijkbare producten op de markt: dat zegt genoeg. Wij zijn van mening dat het product Transcription van E-Way Out een sterproduct is met een unieke plaats op de markt, ook internationaal. En dat ondanks de toenemende concurrentie van spraakherkenningsoftware, die steeds faalt als het om branchespecifieke teksten gaat. Toepasbaarheid: In alle organisaties waar binnen 24 uur rapporten of verslagen moeten worden gemaakt kan Transcription haar nut bewijzen en heeft dat al bewezen. Wat betreft voorbeeldfunctie: De klanten van E-Way Out fungeren als ongevraagde ambassadeurs voor het tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Dat zegt genoeg! De kwaliteit van de inzending: E-Way Out heeft een zeer volledige en duidelijke inzending aangeleverd: u krijgt daarvoor een extra pluim en dus punten van de jury. De jury waardeert echter met name de organisatie E-Way Out, omdat zij zelf een voortreffelijk operationeel product- en personeelsmanagement voert. De consequente marketing door E-Way Out van hun sterproduct Transcription sinds 1993 heeft ook daartoe bijgedragen. Kortom, E-Way Out is zelf ook een voorbeeld voor een ewerk-organisatie in optima forma, niet alleen haar producten. De jury verwijst graag naar de website van E-Way Out voor nadere informatie: www.e-wayout.nl De EwerkAspectPrijs is een onderscheiding, die wordt toegekend aan onderzoeken, artikelen, werkplekconcepten, producten of diensten, die een waardevolle bijdrage aan de invoering van ewerken leveren in organisaties. De jury was unaniem van mening dat COMSYSCONNECT deze prijs verdient. ComsysConnect levert een hosted virtueel contactcenter oplossing die uniek is in de wereld. Zij heeft in 8 jaar bewezen dat het vanuit huis werken in een virtueel callcenter grote voordelen biedt, voor medewerkers en management. ComsysConnect is begin 2008 ontstaan uit AnnieConnect (ook een Ewerkprijswinnaar) en Comsys, een specialist in interactieve telefonie. Echter: de ervaring met dit onderwerp is opgebouwd sinds 2000, bij vele organisaties in ons land. Dit is dus geen pioniersclub in technische zin: het is 'proven technology' op z'n goed Nederlands. Vandaar de voorkeur van de jury voor deze inzending. Zie www.comsysconnect.com .


---