Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Feyenoord spelers bij voetbaltoernooi voor speciaal onderwijs in Hillesluis

Afgelopen week vond de tweede editie van het voetbaltoernooi voor speciaal onderwijs in sport en speeltuin Hillesluis plaats. Ruim honderd leerlingen en leerkrachten van de Reconvalescentenschool, de Laurens-cupertino school en de Archipel deden met veel enthousiasme mee. Feyenoord Spelers Glenn Kobussen en Michal Janota trapten een balletje mee.

Naast het voetbaltoernooi konden de leerlingen naar hartenlust spelen op de stormbaan, kregen ze een lunchpakket, popcorn en suikerspin. Het voetbaltoernooi werd gespeeld in twee verschillende leeftijdscategorieën, 8/9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Wind en regen hielden ze niet tegen. Winnaar van de eerste leeftijdscategorie: Kruimeltje van de Archipelschool en bij de categorie 10 t/m 12 jaar: de Laurensschool team 1. Dagelijks bestuurder Rene Kronenberg en de Feyenoord spelers deden de uitreiking. Leerlingen gingen met spelers op de foto en kregen een handtekening mee. Terug van zijn promotour in de VS en bekend om zijn voetbalkunsten, was onze eigen Soufiane Touzani aanwezig voor een optreden.

Het voetbaltoernooi werd mede mogelijk gemaakt met hulp van speeltuin Hillesluis, Thuis Op Straat, Stichting welzijn Feijenoord, deelgemeente Feijenoord en de Cruyff foundation.

De spelers van Feyenoord hebben veel kinderen blij gemaakt met hun komst

Bron: SenR Rotterdam