Travel Unie International Nederland N.V.

ROBINSON OPENT IN 2009 NIEUWE CLUBS IN TURKIJE EN OP DE MALEDIVEN

Rijswijk, 26 november 2008 â In het voorjaar van 2009 opent ROBINSON twee nieuwe Clubs: Club Sarigerme Park nabij het Turkse Dalaman en ROBINSON Club Maldives op de Malediven. ROBINSON Club Soma Bay in Egypte en ROBINSON Club Daidalos op Kos in Griekenland gaan weer open na een renovatie. In de zomer van 2009 worden er daarnaast diverse Top-Events georganiseerd en zijn er speciale aanbiedingen voor golfliefhebbers en vroegboekers.

ROBINSON Club Sarigerme Park
Deze ROBINSON Club ligt aan het strand in een mooie baai op twintig kilometer van Dalaman en is zeer geschikt voor singles, stellen of gezinnen met oudere kinderen. De Club is ook ideaal voor beginnende zeilers, surfers en duikers. Een internationaal zeilbrevet kan hier in drie dagen worden behaald voor ⬠180 per persoon. De Club heeft 302 kamers, verdeeld in zes categorieën variërend van junior suites tot appartementen. De Club beschikt over een hoofdrestaurant, specialiteitenrestaurant, theater, nachtclub en een lobbybar en er wordt regelmatig gedanst aan het strand. In de schoolvakanties is er een animatieprogramma voor jeugd vanaf dertien jaar, hier buiten is er geen specifiek programma voor kinderen. De Club heeft uitgebreide (water)sport- en WellFit(TM) faciliteiten. De verzorging is op basis van all inclusive.

ROBINSON Club Malediven
Deze nieuwe ROBINSON Club ligt op een eigen eiland van 107.000 m2. Het eiland ligt in een onaangetast deel van de zuidelijke Malediven op ongeveer twintig kilometer van de evenaar, met bijzonder mooie koraalriffen die nog volledig intact zijn. Het dichtstbijzijnde koraalrif ligt voor de kust vanaf twintig meter van het strand. Tot de faciliteiten van de Club behoren een groot zwembad met poolbar en een watersportcentrum met duikbasis, surfplanken en catamarans. Het behalen van een PADI (internationaal duikbrevet) in drie tot vijf dagen kan hier vanaf ⬠299. De exclusieve spa beschikt over uitgebreide saunafaciliteiten, behandelruimtes, een whirlpool en een eigen tuin. Sporters kunnen zich uitleven in de grote fitnessruimte en op het beachvolleybalveld. Voor de drankjes en maaltijden is er de keuze uit het hoofdrestaurant, een specialiteitenrestaurant en de beachbar.

ROBINSON Top-Events
Sterrenkok en culinair adviseur van ROBINSON, Otto Koch, maakt zomer 2009 een tour langs diverse ROBINSON Clubs om daar kookcursussen te geven. Van 23 t/m 30 mei is hij in Club Quinta da Ria, van 7 t/m 14 juni in Club Playa Granada, van 8 t/m 15 juli in Club Maldives, van 22 t/m 29 augustus in Club Amadé en van 12 t/m 19 september in Club Lyttos Beach. Op iedere bestemming wordt er met een verschillend thema gekookt.

ROBINSON Golf
Bij een boeking van ROBINSON Club Ampflwang is één green fee inclusief de prijs, en zijn vier extra green fees voordelig bij te boeken voor ⬠149. ROBINSON organiseert ook achtdaagse Golf Vaardigheids (GVB) cursussen in Club Nobilis en Club Quinta da Ria. De kosten hiervoor bedragen ⬠450. Bij diverse Clubs kunnen voordelig green fee pakketten bijgeboekt worden.

Vroegboekkorting
De ROBINSON brochure staat vol met vroegboekkortingen die geldig zijn voor boekingen die gemaakt worden vóór 1 feburauri 2009. Deze vroegboekkorting kan oplopen tot ⬠350 per boeking.