FloraHolland


Bloemisten doen ideeën op tijdens show in Italië

FLORAHOLLAND (26 november 2008) - Zondag 9 november jl. organiseerde Hamifleurs samen met één van haar groothandels in Noord-Italië een show voor bloemisten. Het publiek deed veel inspiratie op, bijvoorbeeld voor de komende feestdagen. FloraHolland droeg haar steentje bij en zorgde ervoor dat een aantal nieuwe producten gepresenteerd werden.

FloraHolland en Hamifleurs hebben gezamenlijk invulling gegeven aan de show voor bloemisten in de regio Noord-Italië. Kerst- en bruidsarrangementen inspireerden de ruim 180 bezoekers. Vooral de stukken gemaakt door arrangeur Johan Huisman kregen veel aandacht. Hierin verwerkte Huisman verschillende noviteiten die belangeloos door aanvoerders van FloraHolland ter beschikking gesteld werden. De volgende noviteiten stonden in de spotlights: de Alstroemeria Nadya van Kwekerij Nieuwevaart, de Anthurium Black Queen Antique van Kwekerij Wiko, de roos Gletsjer van H.A.J. van Kester, de Chrysant tros Green Lizard van Kwekerij Retine en tot slot de Zantedeschia's Captain Amigo en Captain Ventura van P. Vis zn/Calla d'Luxe.

Wilt u meer informatie omtrent de ondersteuning bij de promotie van uw noviteiten? Neem dan contact op met de afdeling Product- en Conceptontwikkeling van FloraHolland, T 0174 63 24 78 of vraag ernaar bij uw accountmanager.