RTL Group

E.V.A.-productie 'Van Der Vorst Ziet Sterren' in januari bij RTL 4

Vanaf half januari opent Peter van der Vorst voor de RTL 4-kijker deuren die voor gewone stervelingen normaal gesloten blijven. In het nieuwe programma Van Der Vorst Ziet Sterren komt de vaste deskundige van RTL Boulevard wekelijks thuis bij de sterren, maar ook op de set en achter de schermen van films en series. Uiteraard verliest de hij ook de wereld van de nationale en internationale royalty niet uit het oog. Dit programma vol prikkelende ontmoetingen met beroemdheden uit binnen- en buitenland wordt geproduceerd door En Vele Anderen.

Peter van der Vorst: Ik verheug me er erg op om dit programma samen met En Vele Anderen te gaan produceren. Het is een nieuw en bruisend bedrijf dat op een originele manier televisie maakt. Ik weet zeker dat ik veel profijt zal hebben van de creatieve en artistieke input van Paul de Leeuw en co. Ook ben ik erg blij dat RTL 4 wederom het vertrouwen in me uitspreekt door me te laten doen wat ik het liefst doe: interviews en reportages maken.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: Peter interviewde in De 10 en Pulse al vele bekende wereldburgers, waaronder Madonna, Alicia Keys, Cindy Crawford, Harrison Ford, Tom Hanks, Dennis Rodman, O.J. Simpson, Madeleine Albright, Cherie Blair en Victoria Beckham. Ook kwam hij over de vloer bij Nederlandse sterren als Andre van Duin, Frans Bauer, Jan Smit en André Rieu. En hij drong zelfs door tot het torentje van Jan Peter Balkenende en de paleizen van koningin Beatrix. Wij kijken ernaar uit om zijn nieuwe ontmoetingen uit te zenden, net als dat we uitkijken naar de samenwerking met En Vele Anderen.

Stef Collignon, algemeen directeur En Vele Anderen: Met de komst van Peter van der Vorst bij En Vele Anderen hebben wij een ervaren televisiemaker in huis gehaald die meedenkt over nieuwe formats voor zichzelf en anderen. Dat is nu uitgemond in een sterk format waarin hijzelf op zijn welbekende intelligente en licht ironische manier zaken ontlokt aan beroemdheden die ze nog niet eerder hebben verteld.
---

NOOT AAN DE REDACTIE: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
- En Vele Anderen, Martijn van Schieveen, tel. 036 5210700 en email: m.vanschieveen@evamedia.nl. - RTL Nederland, Jaap Paulsen, tel. 035 6718879 en jaap.paulsen@rtl.nl.