Persbericht

GO Telecom legt nadruk op Polycom's VC2 tijdens TelecomVak

Veel interactiviteit tijdens vakbeurs op 26 en 27 november

Dordrecht, 21 november 2008 - GO Telecom, importeur en distribiteur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen in de Benelux, presenteert tijdens TelecomVak de toekomstvisie van Polycom op nieuwe manieren van communiceren. Op twee stands van Polycom demonstreert GO Telecom op interactieve wijze de werking van Polycom's high definition telepresence-oplossingen.

Polycom voorspelt dat iedere kantoormedewerker in de toekomst gebruik gaat maken van audio- en/of videoconferentie en noemt de nieuwe manier van communiceren met videoconferentie 'VC2' (Visual Communication). In essentie betekent dit dat traditionele videoconferentie deel uit gaat maken van de gebruikelijke tools, die iedereen gewend is en al gebruikt, zoals Outlook. Audio en video zullen volgens Polycom in de toekomst onlosmakelijk deel uitmaken van de vergaderruimte, de desktop en mobiele apparaten.

Met VC2 laat Polycom zien dat traditionele videoconferentie plaats gaat maken voor visuele communicatie, waarbij de intelligentie voor een zeer groot deel in het netwerk zit. Tijdens TelecomVak in Rosmalen is het podium aan Polycom's Country Manager David van den Berg, die via video een gesprek zal hebben met Polycom's Europese directeur, Steve Leyland, om de filosofie te demonstreren.

"GO Telecom en Polycom delen de gedachte dat audio- en videoconferentie deel gaat uitmaken van de vaste werkuitrusting van professionals", zegt Björn Heisterkamp, marketing manager bij GO Telecom. "Niet alleen boardroom-leden zullen gebruik maken van videoconferentie, maar iedere medewerker die baas wil zijn over plaats en tijd."

GO Telecom is tijdens TelecomVak te vinden op de stands van Polycom, stand D3 en stand D6. Inschrijven kan via de volgende link: http://rms.n200.com/index.php?beursid=968&expoid=36185