Ingezonden persbericht


Wine2Move: Vernieuwende wijnopleiding voor gevorderden op twee locaties

PERSBERICHT
november 2008

Wine2Move is een nieuw type wijnopleiding voor gevorderden in wijn. De lesmethode wijkt af van de traditionele wijncursussen. De opzet is interactief, waarbij het accent ligt op eigen presentatie en discussie.

Doel is de wijnkennis van de cursist te verrijken en te verbreden. Trends en actuele onderwerpen staan hierbij centraal.

Voor de cursus zijn een divers aantal ervaren vakspecialisten aangesteld. Zij zijn experts in hun vakgebied en actief werkzaam als wijnprofessional.

De cursisten van Wine2Move hebben al een gedegen kennis van wijn en zijn in het bezit van een Wijncertificaat of Wijnbrevet, volgens het niveau SWEN-2.

Wine2Move is geen vrijblijvende opleiding en vraagt van cursist en docent een actieve, kritische opstelling. Het docentenkorps samen met een strenge voorselectie van de inschrijvingen waarborgt het hoge niveau van de opleiding.

De nieuwe stijl van Wine2Move


· Wijn is geen statisch en eenduidig product en verdient een dynamische aanpak;


· Eigen onderzoek motiveert


· Eigen presentatie en discussie verrijken je kennis


· Over terroir, vinificatie en druivenrassen raak je nooit uitgeleerd;

Wine2Move is een gezamenlijk initiatief van Claudia van Dongen en André Sauerbier. De opleiding gaat begin 2009 van start in Den Haag (januari) en Eindhoven (februari)

WWW.WINE2MOVE.NL

Je volgende stap in de wijnwereld