Gemeente Duiven


Energiebesparing bij u thuis

---

Energie wordt steeds duurder. De gemeente wil u daarom helpen om uw energiegebruik te verminderen. Daarom gaat de gemeente vanaf woensdag 26 november wekelijks een tip geven over hoe u energie kunt besparen in uw huishouden.
afbeelding energietip
In mei 2008 heeft de gemeenteraad het Klimaatbeleid 2008-2011 vastgesteld. In dit beleid is onder andere aangegeven hoe de gemeente het energieverbruik in Duiven wil verminderen in onder andere woningbouwprojecten, in het dagelijks leven van Duivenaren, in gemeentelijke gebouwen enz..

» klimaatbeleid 2008-2011

Een van de benoemde acties in het klimaatbeleid is daarom om u wekelijks een tip te geven om energie te besparen en daarmee geld te besparen. Deze tip staat vanaf volgende week wekelijks op deze website. Bij deze tip is altijd het plaatje weergegeven zoals ook bij dit artikel. Het gaat om tips die u kunt toepassen in uw dagelijks leven, in en om het huis en bij uw vervoer, op welke manier dan ook.

Heeft u vragen over deze actie? Neem dan contact op met Hinke vd Hoeven. Zij is beleidsmedewerker Milieu en Handhaving en bereikbaar via telefoonummer (0316-) 279111.