Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - woensdag 26 november 2008

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 26 november t/m zondag 7 december 2008

Woensdag 26 november
12.30 uur
Wethouder Kruyt en wethouder Luchtenveld nemen deel aan het Wethouderscongres 2008 'De toekomst van de Wethouder'. Locatie: Raadhuis, Dudokpark 1 te Hilversum.

13.00 uur
Wethouder Van Daalen spreekt bij de opening van het nieuwe Wijkcentrum De Roef in wijk Kruiskamp. Locatie: Wijkcentrum De Roef, Neptunusplein 66K te Amersfoort.

15.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Van Daalen openen het nieuwe pand van Stadstoezicht. Locatie: Arnhemsestraat 12 te Amersfoort.

17.15 uur
Wethouder Van Daalen spreekt bij de opening van Parkweelde 1 en het Neptunusplein in de wijk Kruiskamp. Locatie: Feesttent op Neptunusplein tegenover buurtcentrum De Drietand, Neptunusplein 70 te Amersfoort.

20.30 uur
Wethouder Van Daalen spreekt bij de opening van het eerste themacafé in het kader van Pink Panel. Locatie: Café Zomaar, Appelmarkt 18 te Amersfoort.

Donderdag 27 november
16.00 uur
Wethouder Van Daalen spreekt tijdens de 'Foundersbijeenkomst' van Matchpoint. Locatie: De Onthaasting, Stationsstraat 42a te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Luchtenveld en wethouder Boeve bezoeken de netwerkbijeenkomst van de Van Hoogevest Groep. Locatie: Café De Kantelaaf in het hoofdkantoor, Amsterdamseweg 41 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Van Daalen bezoekt het Verkiezingscafé van het Waterschap Vallei & Eem. De voorlopige verkiezingsuitslag zal worden bekend gemaakt. Locatie: St. Aegtenkapel, 't Zand 37 te Amersfoort.

Vrijdag 28 november
17.00 uur
Wethouder Hekman sluit samen met de voorzitter van de winkeliersvereniging, Pieter Jansen, de nieuwe lichtreclame vóór de vernieuwde luifels van de winkels aan. Locatie: Voor Knipshop Kreatief, Euterpeplein 34a te Amersfoort.

Zondag 30 november
13.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de opening van de expositie 'Engelachtig' in Galerie 't Pleintje. Locatie: Galerie 't Pleintje, Krommestraat 22 te Amersfoort.

14.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de voorstelling 'Goud' door Xynix Opera en aansluitend de 'Meet&Greet'. Locatie: De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Woensdag 3 december
13.00 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt een symposium over de ontwikkeling van binnenstedelijke Spoorzonelocaties. Locatie: het Trefpunt, NS-hoofdgebouw IV, Laan van Puntenburg 100 te Utrecht.

14.00 uur
Wethouder Kruyt ondertekent een overeenkomst over de samenwerking tussen Voedselbanken en gemeenten samen met staatssecretaris Aboutaleb, tijdens de Bestuurlijke Conferentie 'Voedselbanken en gemeenten, samen aan tafel'. Locatie: Nicolaikerk, Nicolaaskerkhof 8 te Utrecht.

19.30 uur
Wethouder Luchtenveld bezoekt het Architectuurcafé waar de stadsarchitect Noud de Vreeze spreekt en het Stadsdebat plaatsvindt. Locatie: Rohm en Haas, Oliemolenkwartier te Amersfoort.

Donderdag 4 december
14.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de NICIS bijeenkomst over advies arbeidsmarktbeleid. Locatie: Regardz La Vie, Viestraat 351 te Utrecht.

15.00 uur
Wethouder Hekman is aanwezig bij het Sinterklaasfeest in de Undineflat. Locatie: Undineflat, Undinestraat te Amersfoort.

Noot voor de redactie,