Kant en klaar luisterboek Playaway nu ook verkrijgbaar in Nederland


Playaway verkrijgbaar in Nederland

GRAVE AMSTERDAM RIJSWIJK, 20081126 -- Vanaf vandaag is in Nederland de Playaway verkrijgbaar. Het kant-en-klare luisterboek is in Amerika al zeer populair. In Nederland wordt het product geïmporteerd door QCT in Duiven en verkocht via webwinkel Lecticus. Het aanbod wordt de komende tijd uitgebreid naar ruim 400 (voornamelijk) Engelstalige luisterboeken.

De Playaway

De Playaway is kleiner dan een pak kaarten en er staat één audioboek op. De Playaway werkt op een (meegeleverde) batterij en wordt standaard geleverd met een set oordopjes en een nekkoord. Het enige dat de gebruiker hoeft te doen, is de Playaway uit de verpakking halen, de oordopjes inpluggen en de speler aanzetten. Er hoeft niets te worden gedownload of geconverteerd. Bovendien heeft de Playaway een uniek uiterlijk; het ziet eruit als een miniversie van het gedrukte boek.

Over Lecticus

Lecticus is, met meer dan 700 luisterboeken, hoorcolleges en hoorspelen, de grootste downloadshop van Nederland. Op www.lecticus.nl kan iedereen 24 uur per dag luisterboeken downloaden en deze vervolgens via de computer, MP3-speler of iPod beluisteren. Daarnaast zijn ook luisterboeken op cd en op de speciale Lecticus Luisterspeler verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden op www.lecticus.nl .





Ingezonden persbericht