Mojo Concerts

Kanye West pakt flink uit in Rotterdam

Hij is één van de allergrootste sterren die de hiphop ooit heeft voortgebracht. Vandaar dat Kanye West met zijn komende show in Rotterdam alles nog grootser uitpakt. Na Amsterdam en het North Sea Jazz Festival wil hij zijn fans versteld doen staan met een show die de stoutste verwachtingen overtreft. Een kolossale productie neemt West mee met onder andere een door kunstenaar Christian Colon ontworpen robot, vreemde wezens van de hand van de beroemde ontwerper Jim Henson en de magische Daft Punk pyramide.

In 2004 liet de rapper/producer voor het eerst van zich horen met zijn eerste soloalbum The College Dropout. Een jaar later brengt Kanye zijn tweede album Late Registration uit met daarop de megahit Gold Digger uit. Vorig jaar zag zijn derde album Graduation het levenslicht met o.a. de hit Homecoming met Coldplay-frontman Chris Martin. West is ook een drukbezette producer voor artiesten als Jay-Z, The Game, Janet Jackson, John Legend en Estelle.

Met zijn komende Glow in the Dark tournee geeft hem de gelegenheid zijn plek op de voorgrond op te eisen.

Woensdag 26 november 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: ¤ 44,-/¤ 39,-/¤ 30,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 20 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Of bestel online kaarten.