Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


Netwerken en inspiratie opdoen bij ALV

Het is al bijna zo ver. U kunt zich komende week nog opgeven voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van RECRON op 26 november in Ahoy.

De ALV biedt u met een uitgelezen programma de mogelijkheid om te netwerken, inspiratie op te doen en collega's informeel te ontmoeten.

Netwerken
De dag start met de gelegenheid om met collega's en TOP Leveranciers en Adviseurs de Leisure & Sport totaal beurs te bezoeken. Ook later op de dag is er nog de mogelijkheid om te netwerken tijdens de lunch, het middagbeursbezoek of de netwerkborrel.

Inspiratie
RECRON biedt u de keuze uit 5 inspirerende workshops:
- Kampeer- en bungalowbedrijven: een bijeenkomst over Gastvrij Nederland. Hoe communiceert u met de vijf doelgroepen? Daarnaast krijg u ook een toelichting op de Experience Dagen.

- Dagattracties: 'Trends en ontwikkelingen in de dagrecreatie' n.a.v. het nieuwe rapport van de ING Bank. Het rapport wordt uitgebreid toegelicht en daarna zal er gediscussieerd worden over de implicaties voor de bedrijven.

- Sauna's, Thermen en Zwembaden: het NRIT-rapport over trends en ontwikkelingen in de wellness en fitness staat centraal.
- Groepsaccommodaties: de workshop 'Succesfactoren en succeselementen in de vrijetijdseconomie' door Han Verheijden, directeur en adviseur van ZKA Consultants & Planners en lector aan de NHTV.
- Buitensport (juist ook heel interessant voor kampeer- en bungalowbedrijven): verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid bij recreatiewerk door Hans Ligtermoet van VeBON.

Feestavond
's Avonds is er een spetterend feest waar u van harte voor bent uitgenodigd. U vindt het aanmeldingsformulier bij het Nieuwsbericht in de ledenportal.

Als u vragen heeft: RECRON, afdeling communicatie, T 0343 - 52 47 00.