Persbericht

26 november, 2008

Touchstone Center van Cognizant breidt relatie met SAP verder uit Het centrum zorgt voor verdere ontwikkeling en vernieuwingen in de ondersteuning van SAP-oplossingen

Wereldwijd IT-dienstverlener Cognizant (NASDAQ: CTSH) opent het Touchstone Center in Bangalore, India. Het centrum is officieel geopend door dr. Peter Zencke, Executive Board member van SAP AG.

In het nieuwe Touchstone Center gaat Cognizant de mogelijkheden voor de ondersteuning van SAP-oplossingen demonstreren. Daarnaast gaat de organisatie zich bezighouden met de ontwikkeling van oplossingen die toegevoegde waarde hebben binnen de verschillende markten. Eén van de belangrijkste focusgebieden van het centrum is het leveren van Service Oriented Architecture (SOA) als ondersteuning van de SAP-oplossingen. Hiermee biedt het centrum verbeterde flexibiliteit, meer eenvoud en vernieuwende efficiëntie in zakelijke applicaties.

In het Touchstone Center gaat Cognizant prototypes voor verschillende klantscenario's en bewezen concepten ontwikkelen en studies op het gebied van interoperabiliteit uitvoeren. De activiteiten in het centrum worden gecoördineerd door de SAP Co-Innovation Labs wereldwijd.

"Ik ben erg verheugd dat ik dit centrum mag openen. De opening valt ook samen met het tienjarig jubileum van SAP Labs in India", zegt dr. Peter Zencke, Executive Board member van SAP AG. "Cognizant heeft een goed samenwerkingsverband met SAP en het Touchstone Center is het bewijs van deze waardevolle relatie. Cognizant heeft nu een nog sterkere positie om het belangrijkste SAP-product te ondersteunen en kan klanten nog beter helpen hun zakelijke wensen te vervullen. Het centrum is het bewijs dat onze partners mede ons succes vormen."

"Het SAP Touchstone Center demonstreert onze steeds sterkere relatie met SAP", zegt R. Chandrasekaran, president en Managing Director bij Cognizant. "Het Touchstone Center maakt een cruciaal onderscheid in onze mogelijkheden om exceptionele domeinspecifieke oplossingen te bieden aan onze klanten, die gebruikmaken van SAP-oplossingen."