Ingezonden persbericht


Evaluatie Zuid-Hollands Jaar van de Landgoederen

In 2008 organiseerde de provincie Zuid-Holland samen met een groot aantal andere organisaties het Zuid-Hollands Jaar van de Landgoederen. Gedurende dit themajaar vonden een groot aantal activiteiten plaats op en rondom de landgoederen en buitenplaatsen van Zuid-Holland.

De provincie Zuid-Holland heeft LAgroup Leisure & Arts Consulting gevraagd om dit themajaar te evalueren. Voor deze evaluatie nodigen wij u uit uw ervaringen met en meningen over het themajaar met ons te delen door middel van een korte online vragenlijst. U kunt de vragenlijst starten door op deze link te klikken:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=xIosqyvQWr5SwExIAqbpWA_3d_3d

Mocht dit niet werken dan kunt u de link kopiëren in uw webbrowser.

De resultaten van deze online enquête vormen een onderdeel van de evaluatie van het themajaar. De evaluatie heeft tevens tot doel om verbeterpunten voor de komende drie themajaren van de provincie Zuid-Holland te verkrijgen. Dit zijn de volgende themajaren: Limes en Fort Wierickerschans in 2009, Waterlinies en vaarwegen in 2010 en Kinderdijk en molens in 2011.

Het invullen van de vragenlijst neemt circa 5 tot 10 minuten van uw tijd in beslag. Wij danken u bij voorbaat voor de genomen moeite en wensen u veel plezier met het invullen van de vragenlijst.

Stephen Hodes Erik Grootscholte Directeur Adviseur

__________
LAgroup Leisure & Arts Consulting

Sarphatistraat 650
1018 av Amsterdam

T +31 (0)20 550 20 20
F +31 (0)20 550 20 22
E erikgrootscholte@lagroup.nl
I www.lagroup.nl