KerstCreaties, nu al bomvol verrassingen

17/06/2008 12:53

EPN Beursorganisatie BV

KerstCreaties, nu al bomvol verrassingen

Dé kerstbeurs van Nederland beleeft dit jaar zijn achtste editie. Van donderdag 27 november t/m zondag 30 november 2008 vindt KerstCreaties plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Welkom is iedereen die inspiratie zoekt voor de feestdagen, leuke kerst- en sinterklaascadeaus wil kopen en/of het thuis extra gezellig en sfeervol wil maken. De beurs staat in het teken van creativiteit, shoppen én kinderplezier.

KerstCreaties brengt bezoekers meteen in de stemming. In de kleurrijke hal met o.a. kerstbomen en kroonluchters klinkt prachtige kerstmuziek (ook live) en ruik je nostalgische aroma's. Er is voor elk wat wils: je kan genieten van mooie en lekkere dingen, eindeloos shoppen of creatief de handen uit de mouwen steken.

Groen en BloemCreaties

Meesters in de bloemsierkunst verzorgen groenworkshops, demonstraties en presentaties. Ze laten zien hoe je met groen en accessoires meer sfeer in het interieur kan brengen. Speciale aandacht besteden ze aan de gedekte tafel.

CulinaireCreaties en Proeverijen

Elk jaar is het weer een lastige vraag: hoe kan je vrienden en familie tijdens de feestdagen culinair verrassen? Wie KerstCreaties bezoekt, vindt vast het antwoord. Bij het kookpodium strooien professionele koks met handige tips en recepten. Tevens presenteren zij een breed assortiment van handige keukenattributen. Daarnaast valt er heel veel lekkers te proeven.

HomeCreaties en StijlCreaties

Is het interieur aan inspiratie toe? Wat kan je doen om het gezellig te houden, wanneer de kerstboom weg is? Interieurspecialisten staan klaar met praktische adviezen. Bovendien bieden zij een rijke keuze in sfeerbepalende elementen, zoals woonaccessoires, brocante, curiosa en leuke hebbedingetjes.

CreatieveCreaties

De 'donkere dagen' voor kerst zijn ideaal om creatief de handen uit de mouwen te steken. KerstCreaties biedt nóg meer workshops en demonstraties dan vorig jaar, zodat niemand om ideeën en bezigheden verlegen hoeft te zitten. Van bloemschikken tot boetseren, van sieraden tot en met kleding: iedereen kan aan de slag onder inspirerende én deskundige begeleiding.

ModeCreaties en BeautifulYou

Tijdens de feestdagen wil je eruit zien zoals je je voelt, namelijk helemaal top! Van kleding tot en met lichamelijke verzorging: KerstCreaties verwent u met tips, adviezen en producten. Alles in stijl met de laatste mode. Bovendien maakt elke bezoeker kans op een complete metamorfose.

KinderCreaties in WinderWonderland

Ook de kinderen zijn graag geziene gasten. Knutsel- en frutselworkshops, theatervoorstellingen of chillen bij de KerstBios: er is van alles te beleven. Elk kind (van 4 tot 12 jaar) krijgt een gratis verrassingstasje. Ouders hebben geen kind aan hun kroost.

Gemakkelijk bereikbaar

KerstCreaties vindt van donderdag 27 t/m zondag 30 november 2008 plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Er rijden pendelbussen van en naar het NS-station. De openingstijden zijn: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag 28 november van 10.00 tot 22.00 uur.

Een entreekaartje voor een volwassene kost 10 euro ; kinderen t/m 12 jaar betalen slechts 5 euro mogen 3 gratis workshopjes doen en krijgen een leuke verrassingstas. Voor meer informatie over de thema's, workshops en activiteiten zie ook de website www.kerstcreaties.nl





http://www.kerstcreaties.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (