Kerstpakket shoppen en kerstkaart inzingen op KerstCreaties 2008

14/10/2008 14:10

De Beursorganisatie BV

Voorverkoop en inschrijvingen workshops van start

Kerstpakket shoppen en kerstkaart inzingen op KerstCreaties 2008

Wat is er nu leuker dan zelf je eigen kerstpakket bijeen shoppen? Of samen met je collega's of vrienden een eigen Kerst CD inzingen? Het kan tijdens de 8e editie KerstCreaties die van 27 t/m 30 november plaatsvindt in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Deze kerst- en winterfair, biedt dit jaar - naast 1001 sinterklaas- en kerstcadeaus, activiteiten, inspiratie en proeverijen- bijzondere activiteiten en workshops voor groepen en bedrijven.

Voorproefje op de Feestdagen

Al duurt het nog even voordat de kerstboom in huis staat, de tijd van kerstpakketten, borrels en bedrijfsuitstapjes komt er weer aan. KerstCreaties heeft dit jaar een speciaal aanbod voor bedrijven, verenigingen en groepen om mensen eens op een andere manier te verrassen.

Uniek zijn de zangworkshops: hoe verrassend zal het zijn om samen een kerstlied of een nieuwjaarsboodschap in te studeren, die eventueel rondgestuurd kan worden naar klanten? Of wat te denken van workshops kleur, kleding, make-up & stijl waarbij iedereen een persoonlijke kleuranalyse krijgt. En natuurlijk zijn er volop groenworkshops waarbij eenieder met een sfeervolle eigen creatie naar huis gaat. Geïnteresseerden kunnen zich nu al inschrijven. Meer informatie is te vinden op www.kerstcreaties.nl.

Via deze weg kunnen personeelsverenigingen en andere groepen ook kaarten met korting bestellen om de beurs te bezoeken. Want het meest gewilde KerstPakket, is natuurlijk je zelf gecreëerde kerstpakket!

Groener en inspirerender dan ooit!

Uiteraard is er ook volop te beleven voor individuele bezoekers. Dit jaar vormen groenworkshops, bloemschikdemonstraties en -presentaties het inspirerende hart van KerstCreaties. Ware meesters in de bloemsierkunst en groenspecialisten pakken groots uit op de stands en in het speciale Bloemschiktheater. Je kunt je laten inspireren door tientallen voorbeelden van handboeketten, natuurlijke kunstobjecten en feestelijk gedekte tafels. En natuurlijk is er de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met verschillende workshops bloemschikken, kaarten maken, (textiel)verven, boetseren en nog veel meer. Kinderen vermaken zich ondertussen opperbest in de levende kerststal en met de verschillende knutsel- en frutselworkshops.

Voorverkoop van start

De voorverkoop van KerstCreaties is reeds gestart. Wie kaarten online bestelt, ontvangt een entreebewijs, gratis koffie met apfelstrudel t.w.v. 4,75 euro én een uniek bonnenboekje met spetterende voordeelacties voor slechts 10 euro. Een extra voordeel is bovendien dan u niet in de rij hoeft te staan voor de kassa.

Gemakkelijk bereikbaar

KerstCreaties vindt van donderdag 27 t/m zondag 30 november 2008 plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Er rijden pendelbussen van en naar het NS-station. De openingstijden zijn: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag 28 november van 10.00 tot 22.00 uur.

Een entreekaartje voor een volwassene kost 10 euro ; kinderen t/m 12 jaar betalen slechts 5 (inclusief 3 gratis knutselactiviteiten en een leuke verrassingstas). Voor meer informatie over de thema's, workshops en voorverkoop zie ook de website www.kerstcreaties.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.kerstcreaties.nl