Gemeente Grave

27 november: Symposium Duurzame Brandstoffen

Belangstellenden zijn welkom

Op donderdag 27 november vindt in kasteel Tongelaar te Mill het symposium Duurzame Brandstoffen plaats. Dit symposium is bedoeld voor ondernemers en overige geïnteresseerden in de regio die op de een of andere manier te maken hebben met brandstof. Dit maakt de doelgroep erg breed, want bijna elk bedrijf ervaart brandstof als een kostenpost waar men graag op zou besparen. De overstap naar duurzame brandstoffen levert zowel een financieel als een imagovoordeel op. Over dit onderwerp bestaat echter ook nog veel onduidelijkheid.

Wat is er nodig om de overstap naar aardgas, biodiesel of bio-ethanol te kunnen maken? Is dit een mogelijkheid voor uw bedrijf en welke investering brengt dat met zich mee? Op deze en andere vragen wordt tijdens het symposium een antwoord gegeven. In de vorm van twee workshops, gegeven door ervaringsdeskundigen maakt u uitgebreid kennis met alle aspecten van het onderwerp duurzame brandstoffen.

Informatie en aanmelden

Vul het aanmeldformulier vóór 21 november 2008 in op de website van het RMB: www.rmb.nl of stuur uw bedrijfsnaam, adresgegevens en e-mailadres naar:

RMB

t.a.v. de heer Daan Arkesteijn

Antwoordnummer 5536,

5430 ZX Cuijk