Uitreiking Goede Doelen Gift 2008 Winnaar ontvangt cheque van 50.000

24/11/2008 15:04

3M Nederland B.V.

Op donderdagmiddag 27 november 2008 wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaar bekendgemaakt van de Goede Doelen Gift 2008, onderdeel van het 3M Fonds. Dit is een jaarlijkse gift van 3M Nederland aan een Nederlands goed doel. Deze week zijn de vijf genomineerde goede doelen bekend gemaakt. Ambassadeurs van deze goede doelen zullen zich tijdens een feestelijke bijeenkomst presenteren, waarna de medewerkers van 3M Nederland hun stem uitbrengen. Juryvoorzitter Tom Egbers kan dus pas aan het einde van het spannende evenement bekendmaken welk goed doel uiteindelijk de cheque van 50.000 euro wint.

De afgelopen zeven maanden hebben er meer dan 10.000 mensen per maand hun stem uitgebracht op hun favoriete goede doel. Deze week heeft de jury na zorgvuldige afweging uit de tien goede doelen met de meeste stemmen een top-vijf vastgesteld. Deze vijf goede doelen zullen donderdag 27 november hun best doen om de gift: een cheque van 50.000 euro in de wacht te slepen. Na de presentatie van de ambassadeurs van de betreffende goede doelen brengen de 3M-medewerkers hun stem uit. Mede op basis hiervan stelt de jury, onder voorzitterschap van Tom Egbers vast, welk goed doel de cheque wint.

De volgende goede doelen zijn genomineerd voor de Goede Doelen Gift 2008

(alfabetische volgorde):


- Kika stichting Kinderen Kankervrij


- Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


- Stichting CliniClowns Nederland


- Stichting Energy4all


- Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://3MFonds.nl