Persuitnodiging landelijke uitslagenavond waterschapsverkiezingen

25/11/2008 09:41

Unie Van Waterschappen

Op donderdag 27 november worden de (voorlopige) uitslagen van de waterschapsverkiezingen bekendgemaakt tijdens een speciaal Verkiezingscafé bij waterschap Groot Salland in Zwolle. De uitslagen worden bekend gemaakt door Sybe Schaap, voorzitter van de Unie van Waterschappen en dijkgraaf van het Waterschap Groot Salland.

Met het landelijke Verkiezingscafé wordt de stemperiode afgesloten. De landelijke start van de stemperiode op 13 november was ook in Zwolle. Daarbij gaf staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat Tineke Huizinga het officiële startsein door als eerste haar stem uit te brengen.

Het Verkiezingscafé vindt plaats in het hoofdkantoor van het Waterschap Groot Salland, Dr. van Thienenweg 1 in Zwolle.

Programma Verkiezingscafé

19.45 - 20.00 uur Ontvangst

20.00 uur Welkomstwoord en vooruitblik op de periode volgend op de Waterschapsverkiezingen door Sybe Schaap

20.10 uur Bekendmaking voorlopige uitslag Waterschap Groot Salland door Sybe Schaap (dijkgraaf Waterschap Groot Salland)

20.30 uur Bekendmaking voorlopige uitslag "landelijk" voor de top 10 van partijen met meeste zetels door Sybe Schaap (voorzitter Unie van Waterschappen)

20.40 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen en het afnemen van interviews

Aansluitend Afsluiting met hapje en drankje

Alle andere waterschappen maken op hetzelfde tijdstip hun eigen verkiezingsuitslag bekend.

Definitieve uitslag

Dinsdag 2 december worden om 10.00 uur de definitieve verkiezingsuitslagen bekendgemaakt. Op dat moment is er volledige duidelijkheid over de verdeling van de restzetels en voorkeurstemmen.








Waterschap Regge en Dinkel