Gemeente Heerenveen

Open Huis op donderdag 27 november van 19.30 tot 22.00 uur

Ons nieuwe publiekscentrum is klaar en daar zijn we trots op! Wij nodigen u van harte uit op donderdag 27 november om een kijkje te komen nemen tijdens ons Open Huis. Vanaf 19.30 uur bent u welkom om rond te kijken en te genieten van muziek en diverse optredens. Zo'n 40 Heerenveense verenigingen presenteren zich die avond aan u.

Wij zien u graag op donderdag 27 november a.s. op Crackstraat 2 in Heerenveen.
Namens het college van burgemeester en wethouders, drs P.M.M. de Jonge, burgemeester

Afbeelding 1

Wat is er zoal te doen
Tijdens het Open Huis zijn naast het publiekscentrum ook de kamer van de burgemeester te bezichtigen, de trouwzaal en de raadzaal. Als u deze kamers eens op uw gemak wilt bezichtigen, dan hebt u daar nu de gelegenheid voor.
In de ondertrouwkamer leggen Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand uit, hoe zij een huwelijk voorbereiden. Daar wordt elk halfuur de bruidsmars gespeeld.
Als u wilt weten wat de gemeente voor u als inwoner kan betekenen, dan kunt u in het nieuwe publiekscentrum uw vragen stellen over o.a. burgerzaken, belastingen en vergunningen. In het bedrijfsrestaurant wordt een cursus bloemschikken gegeven, kan er geschilderd worden en is er een theaterklas.

Presentatie verenigingen
Meer dan 40 verenigingen presenteren zich die avond in de vorm van een informatiemarkt. Maar er zijn optredens en er wordt muziek gemaakt. Zo wordt er gedanst, piano gespeeld en kunt u een marimba horen. Ook wordt er een musical opgevoerd.

Afbeelding 2