Connexxion


Dichtende Pieten in Connexxionbussen

Op donderdag 27 november worden reizigers van Connexxion in Almere, Leeuwarden, Leiden, Hilversum en Utrecht tijdens de ochtendspits verrast door dichtende Pieten. Voor veel mensen is het schrijven van een gedicht een struikelblok. Connexxion wil hierbij helpen en heeft dichtende Pieten gevraagd om reizigers te inspireren in de bus en op een speciale atiesite.Â

Op donderdag 27 november lezen dichtende Pieten in Almere, Leeuwarden, Leiden, Hilversum en Utrecht sinterklaasgedichten voor en delen ze deze ook uit aan de reizigers. Dit vooruitlopend op pakjesavond.

Op de speciale actiesite www.sintmetdebus.nl kunnen reizigers vanaf 27 november ook hulp krijgen met het zoeken naar een cadeau of het maken van een gedicht. Sinterklaas en Piet loodsen de bezoeker op een grappige manier naar het juiste cadeau of een goed gedicht. De site is tot 8 december in de lucht.

Connexxion doet dit omdat zij als personenvervoerder midden in de samenleving staat. De bus is de plaats bij uitstek waar mensen de tijd hebben om over de inhoud van hun Sinterklaasgedicht of een geschikt cadeau na te denken. Connexxion helpt hen hierbij als een echte `Hulpsint'.