Gemeente 's-Hertogenbosch

27-11-2008
Website bedrijvenpark Treurenburg in de lucht

In het noorden van 's-Hertogenbosch komt een modern bedrijvenpark. Er zijn dertien percelen, waarvan er intussen al enkele verkocht of gereserveerd zijn. Alle informatie over het nieuwe bedrijvenpark Treurenburg is overzichtelijk bij elkaar gebracht op www.bedrijvenparktreurenburg.nl. Je vindt er alle informatie over onder meer de bereikbaarheid, de inrichting en de verkoop van het terrein.

Bedrijvenpark Treurenburg ligt in het noordelijk deel van `s-Hertogenbosch. Het park beslaat een circa twee kilometer lange strook tussen de spoorlijn 's-Hertogenbosch - Utrecht en de weg tussen 'sHertogenbosch en Hedel. Het gebied ligt op de grens tussen stad en buitengebied, tussen de Dieze aan de westkant en de woonwijk en het bedrijventerrein Maaspoort aan de oostkant.

Kavels
In het noordelijk gedeelte van Treurenburg zijn er 12 kavels, waarvan twee een kantoorachtige invulling krijgen. De kavelgrootte varieert van 3.100 tot 6.600 vierkante meter. Op het zuidelijk deel komt het nieuwe onderkomen van de gemeentelijke afvalstoffendienst met een ultramoderne uitstraling. De kavel is ruim 5 ha groot. Opening staat gepland in 2011. Via een biomassacentrale kan door de afvalstoffendienst op een duurzame en goedkope manier warmte worden geleverd. Door duidelijke regels krijgt het terrein een hoogwaardige invulling. Twee kavels zijn bestemd voor kantoorachtige bedrijvigheid. De overige kavels zijn bestemd voor bedrijven.