Central Point beste zakelijke retailer van 2008

27/11/2008 11:24

Central Point Europe BV

Central Point is bij de prestigieuze Channel Awards verkozen tot de beste zakelijke retailer van 2008.

Amstelveen, 27 november 2008 - Online computerverkoper Central Point is op woensdagavond 26 november verkozen tot de beste zakelijke retailer van 2008 bij de prestigieuze Channel Awards. CRN chef-redacteur Witold Kepinski en presentatrice Gigi Ravelli deelden in Huis ter Duin te Noordwijk de prijs uit aan Central Point- oprichters Brian Speelman en Sebastiaan Hooft.

In deze jaarlijkse 'Oscar uitreiking' voor ICT-bedrijven waren resellers, distributeurs en fabrikanten genomineerd in diverse categorieën. In totaal zijn er ruim 39.000 stemmen uitgebracht. Bij de Reseller Awards wonnen Infotheek, KPN, VCD IT en Central Point een prijs. Twee zakenpartners van Central Point, fabrikant HP en distributeur Copaco, wonnen elk met maar liefst vier awards.

Central Point was deze maand ook genomineerd voor de High Growth Awards, FD Gazellen Awards en HP Partner of the Year Awards, maar eindigde bij deze prijzen net niet op de eerste plaats. Met de award voor "Best Business Retailer" gaat het snelgroeiende bedrijf uiteindelijk wel naar huis.

Over Central Point

Central Point is een online aanbieder van computerproducten, die is opgenomen in de "Deloitte Technology Fast 50". Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 230.000 artikelen van bijna 1.000 merkfabrikanten. Klanten vinden op www.centralpoint.nl niet alleen de nieuwste, populaire types van een product, maar ook de minder bekende. Naast de snelheid en het gemak van kopen via het internet kenmerkt Central Point zich door zijn persoonlijke contact met de klant. Door een uniek geautomatiseerd systeem zorgt Central Point voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen. Joop van den Ende en Hubert Deitmers hebben sinds 2008 een belang van 30% in Central Point en zijn actief betrokken bij de groei van het bedrijf.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.centralpoint.nl/